Studio Annique

Beautyboetiek Kiriki wordt Studio Annique

Na 15 jaar Beautyboetiek Kiriki wordt het tijd om het stokje door te geven aan Studio Annique.
Annique Kerkman neemt de schoonheid-/pedicuresalon over van haar moeder. Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij Beautyboetiek Kiriki, waarvan Riki Rooding eigenaar is, is nu de tijd aan gebroken om van plaats te wisselen en een nieuwe en frisse start te maken met haar eigen salon. Riki Rooding neemt geen afscheid maar blijft op de achtergrond werkzaam.
Er zullen kleine veranderingen worden doorgevoerd maar veelal blijft het bij het oude vertrouwde. Zo heeft de salon een metamorfose ondergaan en zullen er wat behandelingen veranderen en toegevoegd worden. Wat blijft is een moment van rust creëren in het haastige leven van de cliënt. We proberen steeds een ontspannen effect te bereiken. Want ons motto is; “een ontspannen gezicht heeft een mooie uitstraling van zichzelf!”
Naast de normale gezichtsbehandelingen kunt u ook kiezen voor een uitgebreidere behandeling voor de probleemhuid. Speciaal voor de jeugd zijn er reinigende behandelingen en uitgebreid advies.
Tevens verzorgen wij uw voeten met een pedicure behandeling. Daarbij zijn vele uitbreidingen mogelijk; te denken valt aan een Spa pedicure behandeling of voet- en/of beenmassage. Ook de handen kunnen bij ons de volle aandacht krijgen eveneens met een uitbreiding van een Spa manicure behandeling.
Ook zijn er toevoegende behandelingen die je thuis niet kunt uitvoeren zoals wimpers/ wenkbrauwen verven. Wimperverlenging d.m.v. extentions, harsen, couperose verwijderen en het weghalen van steelwratjes.
Nieuw zijn de workshops die gegeven gaan worden voor make-up en huidverzorging. Een gezellige beautymiddag of avond met vriendinnen waar je ook nog wat van opsteekt. Hou hiervoor onze website of Facebook-pagina in de gaten.
Vanaf 1 februari 2017 zal: “Studio Annique” een feit zijn. Het adres is nog steeds Dorpstraat 41, Gendt. Tel 0481-350042 of 06-41494095.
Is u interesse gewekt of wilt u meer weten, bezoek dan de website: www.studio-annique.nl
U bent van harte welkom bij Studio Annique.