Extenso Skincare

Extenso Skincare

De natuurlijke basis voor een goede huidverzorging
Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit. Deze complete huidverzorgingslijn biedt hoogwaardige, pure en huidvriendelijke huidverzorging voor elke leeftijd en ieder huidtype. Extenso Skincare helpt de huid gezond, fit en stralend te houden.

Extenso wordt uitsluitend verkocht binnen de professionele schoonheidssalon. Alleen de schoonheidsspecialist is in staat op uw huid optimaal te beoordelen, haar conditie te bepalen en daarbij de juiste producten te adviseren. De schoonheidssalon is daarom bij uitstek de beste plaats om huidverzorgingsproducten aan te schaffen.
Omdat iedere huid uniek is vraagt deze om persoonlijke aangepaste huidverzorging.

Kenmerken van Extenso Skincare zijn:
– Geen overbodige geur- en kleurstoffen
– Geen overbodige parabenen
– Geen overbodige minerale ingrediĆ«nten
– Dierproefvrij
– Milieuvriendelijke verpakking.

Extenso for Men

Onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect.
Slechts weinig mannen nemen de tijd voor ingewikkelde huidverzorging. Voor de meeste mannen moet huidverzorging makkelijk, snel en doeltreffend zijn. Scheren, uv-stralen, airconditioning en luchtverontreinigingen zijn enkele voorbeelden van externe invloeden die de mannenhuid dagelijks beschadigen. Daarnaast is de mannenhuid van nature vetter en meer vatbaar voor onzuiverheden. Diverse factoren die vragen om specifieke huidverzorging. Extenso For Men is een compacte, maar complete huidverzorgingslijn afgestemd op de specifieke eisen van de mannenhuid. De lijn bestaat uit zes unieke, hoogwaardige producten die de mannenhuid optimaal verzorgen en beschermen.