Volatile

Volatile

Al duizenden jaren worden essentiële oliën overal ter wereld gebruikt. Niet alleen als huismiddel tegen kwaaltjes en ongemakken, maar tevens als belangrijk bestanddeel in verzorgingsproducten of als ingrediënt voor stemming en sfeer. Volatile heeft in haar assortiment essentiële oliën in de puurste vorm. Daarnaast zijn ook mengsels en verzorgingsproducten voor specifieke toepassingen verkrijgbaar

Bij Studio Annique wordt voornamelijk gewerkt met onderstaande producten van Volatile.

Purple Rose Huidverzorgingslijn
Roos is één van de bekendste, maar ook duurdere essentiële oliën. Als u bedenkt dat voor 1 liter rozenolie bijna 1000 kilo rozenblaadjes nodig zijn, dan begrijpt u waarom de geconcentreerde essentiële oliën vrij kostbaar zijn. Purple Rose huidverzorgingsproducten bevatten een synergie van verschillende essentiële oliën die elkaars werking versterken en een krachtig impuls geven aan het herstel van de elasticiteit en uitstraling van de huid.

Er zijn geen conserveringsmiddelen, geen parabenen en geen paraffine aan toegevoegd.
Het leven is al hectisch genoeg. Roos heeft niet alleen een positieve invloed op de droge en gevoelige huid maar werkt ook uitstekend bij stressgerelateerde klachten. De warmte van een massage zorgt er tevens voor dat de geurige essentiële oliën snel worden opgenomen in de bloedbaan. U merkt direct dat het werkt!

Massage-oliën

De massage-oliën van Volatile hebben allen dezelfde basis: 10% jojoba- en 90% amandelolie. Doordat zij geen waterbasis hebben, zijn zij lang houdbaar en voelen niet koud aan op de huid (er vindt geen verdamping plaats). Zij zijn gemakkelijk uit te smeren, ook over grote oppervlakten en zijn zuinig in gebruik. Naast de Massage-olie Neutraal heeft Volatile een uitgebreid assortiment kant-en-klare massage-oliën.
Massage-olie Zonnewarmte
Deze zonnige massage-olie straalt warmte uit door o.a. mandarijn, sinaasappel, vanille en mirre. Prettig voor volwassenen, maar ook heel geschikt voor baby- en kindermassage. Bij baby’s de Zonnewarmte wel aanlengen met een neutrale massage-olie.
Massage-olie Warming-up

Dit is een massage-olie die veel gebruikt wordt in de sport om spieren voor te bereiden op de te ondernemen actie. Ook is deze olie geschikt voor mensen die zich grieperig of vermoeid voelen. In deze massage-olie zitten o.a. de essentiële oliën van pepermunt en rozemarijn.